Fragt 100,- | Gratis fragt over 1000,- | Fragt udland 300,- , undtaget Grønland 500,-

28 49 84 42 | glashuset@ingesglas.dk

Din indkøbskurv er tom.

Søg

Salgs- og leveringsbetingelser

ALMINDELIGE VILKÅR OG REGLER

PRISER
Glastingene er indbefattet kunstnermoms ( 5% ). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

FORSENDELSE, LEVERING OG AFTALEINDGÅELSE
Levering sker med post Danmark. Pakken kan spores via track and trace. Du kan også vælge, at afhente dine varer i forretningen i åbningstiden. I så fald vil du modtage en mail, hvori det fremgår, hvornår dine varer er klar til afhentning.

Vi behandler og opbevarer dine personoplysninger efter gældende regler i henhold til EU-persondataforordningen. Og du kan til en hver tid få oplyst hvilke oplysninger vi opbevarer omkring dig. 

LEVERINGS – OG ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER I DANMARK
Betales af køber og er afhængig af vægt. Varer(ne) afsendes indenfor 4 hverdage, efter at bestillingen er modtaget. Ved specielt fremstille varer, (dørskilte, fødselsikoner m.v. ) må der dog påregnes op til en uges ekspeditionstid. Er varen forsinket, vil du få besked via e-mail. Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.
GRATIS LEVERING VED KØB FOR MIN. 1000.-

LEVERINGS - OG ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER I UDLANDET
Betales af køber, og er afhængig af vægt, volume og porto til det pågældende land. Varer(ne) afsendes indenfor 4 hverdage, efter at bestillingen er modtaget. Ved specielt fremstillede varer (dørskilte, fødselsikoner m.v. ) må der dog påregnes op til en uges ekspeditionstid. Er varen forsinket, vil du få besked via e-mail. Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.
GRATIS LEVERING VED KØB FOR MIN. 1500.-

BETALING
Du kan betale med følgende kort: Dankort og Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Diners Club, samt via bankoverførsel.

Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer. Gem denne, da den fungerer som kvittering og garantibevis.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, eller ved at returnere varen til os.

Returnerer du varen, skal den sendes til vores adresse senest den 14.dag efter modtagelsen. Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand som da du modtog den. Ud over selve varen, som skal være forsvarligt pakket, vil det være en fordel for ekspeditionen såfremt du vedlægger en kopi af fakturaen, samt oplysninger om dit pengeinstitut: bankens navn, reg, nummer (4 cifre) samt kontonummer (10 cifre.)

Benytter du fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil da blive indsat på din konto. Varen kan kun byttes hos Glashuset

Specielt lavede bestillingsvarer, så som fx dørskilte og fødselsikoner tages ikke retur.

OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED AT SENDE VAREN TILBAGE, PÅHVILER ALENE KUNDEN
Risikoen for varen overgår til køberen når fortrydelsesretten er udløbet.

REKLAMATIONSBEHANDLING
Har varen fejl*, kan du sende en klage til nedenstående adresse eller pr. mail. Medsend kopi af kvitteringen, samt en beskrivelse af varens fejl. Klager over fejl ved varen skal ske i rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af varen. Fejl opstået ved fejlagtig brug eller behandling af produktet**, samt almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten.

To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til købelovens § 83, stk.1.

Når vi modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Vi vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Skal varen tilbage til os, sker dette uden omkostninger for kunden.

*Vær opmærksom på at:

  • - Alle rammer er af træ og håndlavede.
  • - Alt glas er håndlavet af Glashuset.
  • - Variationer og små uregelmæssigheder i farver, glas og rammer kan forekomme. Dette betragtes ikke som fejl, men som en naturlig del af et stykke kunsthåndværk.
  • - Der tages forhold for, at der kan være afvigelser i farverne på de forskellige computere


**Billeder og huse kan aftørres med tør eller meget hårdt opvredet klud. Øvrige ting; dørskilte, figurer, fade og skåle, kan vaskes af i hånden. glasset kan ikke tåle hurtige/kraftige temperaturændringer, slag eller spændinger opstået som følge af uretmæssig ophængning.

KONTAKTOPLYSNINGER
Glashuset
Inge Frydkjær
Gasværksvej 40 B
9300 Sæby
Cvr. Nr. 20712775
Etableringsår: 1998
e-mail: glashuset@ingesglas.dk
Mobil: 28498442